DOOH Kust Immoweb 15

Immoweb's strategische aanpak voor regionale advertenties

Regionaal adverteren biedt talrijke unieke kansen. Het stelt adverteerders in staat om zich specifiek te richten op geografische gebieden, waarbij ze hun boodschap kunnen afstemmen op de cultuur, interesses en behoeften van de lokale bevolking. Op basis van Immoweb's benadering van regionale advertenties, belichten we enkele strategische voordelen.

Immoweb en Federate bundelen krachten

Immoweb werkte samen met Federate om hun lokale naamsbekendheid te vergroten. Met een strategische combinatie van 100 Window backs in West-Vlaanderen en Digitale schermen aan de kust kon Immoweb de advertenties effectiever afstemmen op hun doelgroep.

Bereken jouw regionale campagne
1594497890059
We hebben ons specifiek gericht op regionaal adverteren in West - Vlaanderen en aan de kust. Adverteren op de bus zorgt ervoor dat onze zichtbaarheid in de hele provincie wordt gegarandeerd.

Brigitte De Paepe - Account Manager bij Federate

Immoweb Window Back 10

Immoweb’s gerichte aanpak

Regionaal adverteren is een krachtige strategie om de relevantie van je boodschap te vergroten. Daarom koos Immoweb er ook voor om gericht te adverteren via 100 Window backs, die strategisch zijn verspreid over West-Vlaanderen in combinatie met Lijncom's digitaal netwerk aan de kust. Het netwerk beschikt over 10 digitale interactieve informatiezuilen verspreid over 9 drukbezochte kustgemeentes.


Vraag een gratis offerte aan!
DOOH Kust Immoweb 20

Het plaatsen van advertenties op bussen en trams brengt je merk recht voor de ogen van mensen tijdens hun dagelijkse routine, terwijl adverteren op digitale schermen in de kustgemeentes de flexibiliteit biedt om je boodschap aan te passen aan specifieke locaties en doelgroepen. Door deze methoden te combineren, kunnen adverteerders profiteren van doelgerichtheid, kostenbesparing en een sterke connectie met de gemeenschap, waardoor ze blijvende indrukken kunnen maken op een lokaal niveau.

Ontdek ons DOOH aanbod

3 voordelen van regionaal adverteren

Voordeel

Kostenbesparing

Regionaal adverteren kan kosteneffectiever zijn dan nationale campagnes. Het stelt adverteerders in staat om hun middelen te concentreren op gebieden waar ze het meeste rendement verwachten.

Target

Doelgerichtheid

Het stelt adverteerders in staat om zich te richten op een specifieke doelgroep binnen een bepaald geografisch gebied. Hierdoor kunnen ze hun boodschap afstemmen op de unieke behoeften en interesses van mensen in die regio.

Bereik

Relevantie

Regionale advertenties kunnen helpen bij het opbouwen van een sterke band met de lokale gemeenschap. Door te adverteren op regionaal niveau kunnen bedrijven relevante informatie verspreiden, die specifiek zijn voor de regio.

DOOH Kust Immoweb 6

Gerelateerde posts

Lago Super side 4m2 15

Een duik in regionaal adverteren op de bus voor LAGO

Ontdek waarom regionaal adverteren op de bus de ideale strategie is om de verschillende vestigingen van LAGO te promoten en een golf van enthousiaste...

Lees meer
Digitale Zuil mockup Antwerpen4

Lijncom lanceert bovengronds digitaal OOH-netwerk op toplocaties in Antwerpen

Lijncom kondigt met trots de introductie van 17 dubbelzijdige 86-inch digitale schermen, op centrale locaties in Antwerpen aan. Deze schermen bieden...

Lees meer
Offerte-Lijncom

Heb je al iets in gedachten?

Vertel ons wat je doelen zijn en welke ideeën je hebt. Dan werken wij de campagne uit die bij jou en jouw budget past.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.