Over Lijncom

Teamfoto 2 kleiner

Lijncom: een gezellige en gedreven mediaregie

Wil je impactvol adverteren in heel Vlaanderen? Dan heb je de juiste partner in crime gevonden. Ons team van enthousiaste accountmanagers uit jouw regio staat voor je klaar. Als dochteronderneming van De Lijn verhuren we de advertentieruimte op bussen, trams, trambussen en in de Antwerpse premetro.

Ontdek jouw mogelijkheden
Bus Window back Bob

Lijncom brengt merken in beweging

Waarom doen we wat we doen bij Lijncom? Omdat wij geloven dat jouw merk, groot of klein, wil en mag worden gezien. Op de juiste plaats, door zoveel mogelijk mensen en voor het juiste budget. Door lokaal en onderweg aanwezig te zijn met een creatieve campagne springt jouw boodschap gegarandeerd in het oog.

Onze kernwaarden? Toegankelijk en betrouwbaar, vibrant en trots.

  • Toegankelijk: wij geloven dat elk merk het verdient om een gevestigde waarde te worden in het straatbeeld, ongeacht zijn budget. Lijncom zorgt dan ook voor de creatiefste en betaalbaarste oplossing die jouw merk als gegoten zit.
  • Betrouwbaar: onze samenwerking is een partnerschap. Wij zetten ons allerbeste beentje voor om jouw reclamecampagne van a tot z te ondersteunen. Van het bedenken van het concept, tot het kleven van de campagne en het opvolgen van de resultaten. Bij ons is jouw reclame in goede handen.
  • Vibrant: fantastische merken zoals het jouwe in de kijker mogen zetten? Daarvan worden wij laaiend enthousiast. Dat merk je. Ons hele team en jouw persoonlijke accountmanager begeleiden je stap voor stap met veel plezier.
  • Trots: wij zijn trots op jouw campagne en trots op jou als klant. Jouw reclame door de stad zien zoeven, vinden wij de kers op de taart.

Brengen we samen jouw merk in beweging? Stuur ons meteen een bericht!

Neem contact met ons op
Trambus Full wrap Brussels airport 1

Jouw duurzame partner

95 procent van onze winst vloeit terug naar De Lijn. Die winst gebruiken we om het comfort van, en de communicatie met, de reizigers naar een nog hoger niveau te tillen. Vlottere dienstverlening en vernieuwde, duurzame voertuigen? Dat is goed voor mens en milieu.

Ontdek hoe wij werken aan een betere wereld.

De kleine lettertjes

Onze kleine lettertjes leiden alles in goede banen achter de schermen. Waar je die vindt? In onze verkoopsvoorwaarden bij elke projectofferte.

Wist je dat er ook regels gelden voor het voeren van reclame op de (on)roerende goederen van De Lijn? Je leest er alles over in de deontologische code.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.