Je zichtbaarheid vergroten in de regio?

Ja, online aanwezig zijn is een must. Maar vergeet zeker je offline zichtbaarheid in je regio niet! Hoe leert je doelpubliek om de hoek je anders kennen? Dankzij reclame op bus en tram of op onze digitale schermen in het hart van Antwerpen, breng jij je merk origineel onder de mensen.
Tram super side 10m2 Vastgoed Heylen

Adverteren bij Lijncom is

naamsbekendheid vergaren in je eigen regio

Wist je dat jouw doelgroep zich op maximaal 30 minuten van jouw handelszaak bevindt? Adverteren op bus en tram creëert een sterke naamsbekendheid in je regio. En dankzij de hoge herhalingsgraad van je campagne word je een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. En vertrouwen? Dat doet kopen.

Kusttram - Full wrap - Telenet TLI

Zet jouw merk

op een wereldrecord

De kust tramlijn van De Panne tot Knokke volgt de hele Belgische kust, en is met zijn 67 kilometer de langste ter wereld. Ga voor de jackpot, en wikkel de kusttram helemaal in met je boodschap. 68 haltes lang is je merk de ster van de rit. Een boost voor je imago!

Verover antwerpen havenhuis

Regionaal adverteren

in Antwerpen

“Antwârpe, gij zè ga veur mij”, kwelen De Strangers. Het is dan ook een kleurrijke stad waar achter elke hoek wel iets te beleven valt. Cultuur en mode, culinaire verrukkingen en bruisende studentenbuurten: Antwerpen heeft honderden gezichten.

Offerte-Lijncom

Heb je al iets in gedachten?

Vertel ons wat je doelen zijn en welke ideeën je hebt. Dan werken wij de campagne uit die bij jou en jouw budget past.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.