Jouw reclame op de kusttram?

Ga voor impact met 67 kilometer exclusieve advertentieruimte.

De kusttram rijdt langs een bruisende kustlijn, vol leven en activiteiten, wat zorgt voor een ongeëvenaard bereik voor jouw reclame. Met reizigers die genieten van zon, zee en strand is er altijd iets te beleven. De kusttram is niet alleen een vervoersmiddel; het is een icoon dat opvalt in de kustomgeving.

Ontdek de unieke mogelijkheden om jouw merk te presenteren aan een divers publiek aan de kust. Profiteer van de kracht van de kusttram en zet jouw merk op een onvergetelijke manier in de schijnwerpers.

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Op deze pagina vind je alle essentiële informatie die je nodig hebt om een succesvolle reclamecampagne op de kusttram te plannen. Van doelgroepbereik tot creatieve advertentieformaten en inspirerende succesverhalen – ontdek hoe Lijncom jouw merk de exposure kan bieden die het verdient.

Duik in de details, laat je inspireren door de mogelijkheden en maak gebruik van onze expertise. Lijncom staat klaar om samen met jou een opvallende reis te beginnen op de kusttram. Klik verder en ontdek de vele mogelijkheden die op jou wachten.

Denis reinier pv
Adverteren op het openbaar vervoer versterkt de P&V boodschap en bereikt specifieke doelgroepen effectief. De kusttram is de ideale lokale voortzetting van onze nationale campagne.

Denis Reinier - Brand Lead bij P&V

Lees de volledige case
Header Toerisme Polen

Toerisme Polen schittert op de kusttram

Een van de 48 vernieuwde kusttrams werd deze zomer getransformeerd tot een rollend visitekaartje voor Toerisme Polen.

Lees meer
Testament Full wrap

testament.be laat idealen verder leven

Reclame maken voor meer dan honderd goede doelen samen – euh, hoe doe je dat?! testament.be kreeg het voor elkaar! Met drie volledig beklede voertuigen wordt...

Lees meer

Wil je snel ontdekken wat een kustcampagne kost?

Gebruik onze configurator om je voorkeuren door te geven en ontvang je meteen een richtprijs voor een campagne op de kusttram.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.