Een originele wervingscampagne met resultaat.

Adverteer op bus of tram en vind het personeel dat je zoekt.
JNM

Als mensen niet naar je vacature komen, breng dan je vacature naar de mensen.

Heb je moeite om gekwalificeerd personeel aan te trekken? Dan is het tijd om jouw wervingscampagne op een creatieve en doeltreffende manier te adverteren op bussen of trams!

Met de recruitment marketing oplossingen van Lijncom adverteer je jouw vacatures heel lokaal en genereer je een groot regionaal bereik dat de klassieke kanalen simpelweg niet kunnen bieden.

Bekijk op deze pagina hoe je een recruitment campagne op bussen en trams kunt opzetten en snel en efficiënt geschikte kandidaten kunt vinden. Of probeer het meteen zelf uit!

Contacteer ons

Ben je dringend op zoek naar personeel?

Als werkgever kan het vinden van nieuw personeel een uitdaging zijn. De klassieke kanalen bieden al geruime tijd te weinig instroom en de concurrentie is hard. Gelukkig zijn er alternatieve manieren om vacatures te plaatsen en nieuw personeel te vinden. Overweeg dus zeker om te adverteren via de bus of de tram.

Je bereikt niet alleen een groot, jong en actief publiek maar doet ook aan employer branding waardoor jouw rekruteringsinspanningen écht opleveren.

Het enige wat je nog moet doen is de sollicitanten opvolgen, prettig toch?

Ontdek hoe anderen jou voorgingen!
Window back Helan 5 f1660312083

Hoe werkt het?

Wil je weten hoe Lijncom jouw wervingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen? Lees verder om meer te weten te komen.

Jouw campagne in 4 stappen >>
Full wrap UZ Leuven bus

Recruitment marketing

Hoe vacatures delen en tegelijk jezelf als werkgever promoten? Met deze tips vind je binnenkort vanzelf nieuw personeel.

Tips om personeel te vinden >>
Trambus SS16m2 G4S

Hr-succesverhalen

Laat je inspireren door andere succesverhalen uit de hr-wereld en ontdek nieuwe manieren om vacatures te plaatsen en personeel te vinden.

Naar de hr-cases >>
Testimonial Hr planet

Hr-professionals aan het woord

Luister naar de verhalen van hr-professionals en ontdek hoe zij hun vacatures adverteren, de juiste kandidaten aantrekken en wat de impact was op hun recruitment campagne.

Naar de testimonials >>
Bus Full wrap Umicore Header 17

Ontdek de troeven van bus of tram als rekruteringskanaal.

Ontdek de voordelen van bus- en tramreclame voor het adverteren van uw vacatures en het vinden van nieuw personeel.

Ontdek de troeven >>
Windowside2m2 tram infrabel f1660311391

Hoeveel kost een recruitement campagne bij Lijncom?

Voor welk budget kan je jouw vacatures adverteren op bus en tram? Bereken het in enkele klikken via onze configurator!

Wat kost het ? >>

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.