Op zoek naar personeel? Ontdek de troeven van bus of tram als rekruteringskanaal

Is het gebruik van bus- of tramreclame als rekruteringskanaal een effectieve manier om vacatures te adverteren bij een breed publiek? Absoluut! De bussen en trams van De Lijn hebben een groot bereik en zijn overal in Vlaanderen beschikbaar.

Personeel zoeken doe je voortaan doelgericht. Want personeel vind je op strategisch plaatsen via routes die populair zijn bij jouw doelgroep of in gebieden waar jouw bedrijf is gevestigd. Bovendien trekt bewegende recruitement marketing zoals bus- en tramreclame meer de aandacht en geeft het een grote impact op voorbijgangers en medereizigers.

Probeer het uit! Contacteer ons

De voordelen personeel zoeken via bus of tram

003 network2

Breed bereik

Je adverteert jouw vacature bij een heel actieve bevolking én bereikt zo ook de zeer gegeerde latente werkzoekende.

001 itinerary2

Regionaal

Enkel rond de tewerkstellingsplek job advertenties bekend maken? Geen probleem! Jij beslist in welke streek jouw job advertenties gezien worden.

Employerbranding

Employer branding

Versterk jouw imago met een campagne op bus of tram. Blijf in de harten van jouw medewerkers terwijl je ook toekomstige medewerkers aantrekt.

Impact

Kosten-efficient

Voor elk budget wat wils! En in vergelijking met traditionele advertentiemethode (tv, radio, print)? Verrassend kosten-efficient!

Impact oud rood

Impact

Maak impact door het bewegende karakter en prominente aanwezigheid van een wervingscampagne op de bus.

Blootstelling oud rood2

Herhaalde blootstelling

Bussen en trams rijden vaak dezelfde routes, meerdere keren per dag, waardoor jouw recruitment campagne herhaaldelijk gezien wordt.

UZ Brussel zoekt personeel en adverteert succesvol op de vaste buslijn rond het ziekenhuis

Maud
In de periode waarin de trambus bestickerd was, hebben we 60% meer kandidaturen ontvangen.

Maud Taeymans - Recruiter UZ Brussel

Ontdek de volledige case
G4 S staand

Op zoek naar bewijs dat vacatures adverteren werkt?

Snuister door andere succesverhalen uit de hr-wereld en ontdek nieuwe manieren om vacatures te plaatsen en personeel te vinden.

Deze cases en testimonials bieden waardevolle inzichten in de ervaringen van andere bedrijven die gebruik hebben gemaakt van job advertenties op bus en tram. Ontdek hoe anderen onze diensten hebben toegepast in hun recruitment marketing. En hoe Lijncom hen hebben geholpen om succesvol te rekruteren.

Lees hr-succesverhalen
mockup configurator

Helemaal overtuigd?

Configureer zelf jouw ideale campagne of neem vandaag nog contact met ons op.

Wij houden alvast een plekje vrij voor jouw HR-campagne!

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.