Trambus - Full wrap - UZ Brussel 4

UZ Brussel werkt inspirerend

Het Universitair Ziekenhuis in Brussel lanceerde een aantrekkelijke HR-campagne op de imposante trambus. Dit leverde 60% meer kandidaturen op!
  • Trambus - Full wrap - UZ Brussel 1
  • Trambus - Full wrap - UZ Brussel 4
  • Trambus - Full wrap - UZ Brussel 5

Het Universitair Ziekenhuis in Brussel pakt uit met een volledig beklede trambus. Ze kiezen voor personalisatie en een sterke boodschap. Ze tonen meteen ook de belangrijke menselijke kant van de medische zorg.

Toekomstige top collega’s stappen hier af

Om nieuwe collega’s aan te trekken, lanceerde het UZ Brussel ziekenhuis een aantrekkelijke HR-campagne op de imposante trambus. Ze zetten er hun USP’s duidelijk in de kijker en spelen in op het feit dat hun huidige ziekenhuispersoneel en toekomstige collega’s gemakkelijk met de bus naar het werk kunnen komen.

Regionaal aanwezig

Het was een bewuste keuze om voor de trambus te kiezen omdat dit grote voertuig opvalt en vier keer per uur zijn route start bij het UZ Brussel. De trambus rijdt door de regio van Jette, langs Vilvoorde tot Brussels Airport en bereikt zo een brede waaier van potentiële nieuwe medewerkers.

Deze HR-campagne boekt ook meteen resultaat. Er zijn opmerkelijk meer sollicitaties in de periode dat de full wrap trambus in de kijker stond.

Maud
In de periode waarin de trambus bestickerd was, hebben we 60% meer kandidaturen ontvangen tegenover 2019.

Maud Taeymans - Recruiter UZ Brussel

Full experience

UZ Brussel benutte de totale lengte van het voertuig om nieuwe collega’s aan te trekken. Door hun karakteristieken te benadrukken en echte beelden te gebruiken, valt de boodschap van ver op. Bij een volledige bekleving wordt ook de achterzijde aangekleed zodat de zichtbaarheid 360° kracht krijgt. Kortom er kan niet naastgekeken worden. Gezien de trambus ook nog eens voor de deur van het ziekenhuis stopt en vertrekt, heeft UZ Brussel meteen een heel sterke communicatie neergezet naar zowel de nieuwe werkzoekenden als het eigen personeel.

Een nieuw verhaal?

Door het succes van deze campagne besloot UZ Brussel ondertussen om opnieuw een campagne te boeken. Het volledig beklede voertuig zal in een nieuw design-kleedje gestoken worden, met een verfrissende focus.

Wil jij ook van jouw rekruteringscampagne een succes maken en jouw openstaande vacatures invullen?

Ga dan voor een totaalpakket waarbij een regionale aanpak, een sterk rekruteringskanaal en je eigen bedrijfslook-and-feel primeert!

Gooi het eens over een andere boeg en ontdek hier hoe Lijncom al heel wat jobs naar mensen bracht.

Ontdek hoe wij jobs naar mensen brengen
Trambus - Full wrap - UZ Brussel 4
Trambus - Full wrap - UZ Brussel 5
Trambus - Full wrap - UZ Brussel 1

Gerelateerde posts

Bus - Full wrap - Optiek Verhulst 1

Optiek Verhulst regionaal in de kijker

Om hun belevingswinkel in de kijker te zetten, ging Optiek Verhulst net dat tikkeltje verder om in de regio gezien te worden. Lees meer over een Full wrap...

Lees meer
Bus - Side 3m - Vlaamse Overheid

Vlaamse Overheid brengt hun vaccinatiecampagne op kruissnelheid

De ‘laat je vaccineren’ campagne van de Vlaamse Overheid zet nu ook volop in op openbaar vervoer via Lijncom.

Lees meer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.