Kies voor groen en duurzaamheid

Dankzij jou kleurt De Lijn steeds groener!

Het wagenpark van De Lijn telt vandaag bijna 4400 voertuigen en breidt nog elk jaar uit. Elke nieuwe bus is hybride of elektrisch. Vanaf 2019 bestelt De Lijn uitsluitend bussen met groene aandrijving. Dit betekent het einde van de klassieke dieselbus. Zo willen ze hun vloot versneld vergroenen en ervoor zorgen dat tegen 2025 alleen nog groene bussen in stedelijke omgevingen rijden. Goed nieuws, voor mens én milieu dus.

Zo blijven we inzetten op een groenere, jongere en aantrekkelijkere vloot. En jouw reclamecampagne op tram of bus? Die draagt daaraan zijn steentje bij!

Tram Full wrap Beiersdorf
PANOS COVER TLI3

Bekijk gratis onze inspiratiebrochure

Blader je graag door foto’s die je creativiteit stimuleren? Bekijk dan gratis online onze inspiratiebrochure. Ze bevat tal van opmerkelijke campagnefoto’s en een overzicht van alle formaten. Voel de creativiteit stromen!

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.