Jouw reclame op bus en tram?

Ontdek alle mogelijkheden om jouw bedrijf in de kijker te zetten.

Waarom adverteren op een bewegend medium de sleutel is tot het vergroten van jouw zichtbaarheid en het stimuleren van jouw merk? Dat lees je hier.

Out of home reclame is een krachtig middel om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Bussen en trams worden dagelijks gezien door duizenden mensen. Dus door te adverteren op onze voertuigen zorg je ervoor dat jouw boodschap opvallend aanwezig is in het straatbeeld.

Van verschillende advertentieformaten tot regionale campagnes op maat en digitale schermen, Lijncom biedt een waaier aan mogelijkheden om jouw boodschap te verspreiden.

Bekijk alle advertentieformaten
Window back Hoogstraten f1698923551

Reclame op bus en tram,
dat is slimmer zijn dan je concurrenten!

Met jouw advertentie op bus en tram heb je de regie in handen. Bepaal zelf waar en wanneer je op een creatieve wijze indruk wilt maken.

Je bedrijfsnaam straalt in de regio. En door de hoge herhalingsgraad van je campagne word je een vertrouwd gezicht in het dagelijkse straatbeeld.

Overal opvallend aanwezig zijn,
met reclame op bus en tram

Wist je dat De Lijn beschikt over meer dan 4400 bussen en trams die dagelijks door heel Vlaanderen rijden? Dat betekent maar liefst 4400 mogelijkheden om op een unieke manier impact te maken.

Met onze uitgebreide ervaring in het plaatsen van OOH reclame, garanderen wij dat jouw boodschap opvalt en gezien wordt op de plekken waar je doelgroep zich bevindt. Ontdek hieronder waarom jouw merk of zaak moet kiezen voor adverteren op en rond het openbaar vervoer.

Wouter Proot
We zochten naar een oplossing om onmiddellijke impact te genereren op de lokale bevolking. We kozen voor sterke & impactvolle formaten die zich richten op deze lokale bevolking.

Wouter Proot - Head of Client Leadership bij Mindshare Belgium voor Delhaize

Lees de volledige Delhaize case
VO volwassenonderwijs1

Bekroonde campagne: Onderwijs Vlaanderen inspireert levenslang leren via Out-of-home

In een wereld die voortdurend evolueert, speelt de Vlaamse Overheid een cruciale rol bij het bevorderen van levenslang leren. Met de slogan "Nog een reden om...

Lees meer
Lago Super side 4m2 15

Een duik in regionaal adverteren op de bus voor LAGO

Ontdek waarom regionaal adverteren op de bus de ideale strategie is om de verschillende vestigingen van LAGO te promoten en een golf van enthousiaste...

Lees meer
mockup configurator

Jouw campagne op bus, tram of digitale schermen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Geef jouw voorkeuren in en onze configurator doet de rest!

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.