Jouw reclame op bus en tram

Adverteren? Dat is zichtbaar zijn. En nergens spring je beter in het oog dan via reclame op trams of bussen die door heel Vlaanderen rijden.
Bus full back Vastgoed Heylen

Adverteren bij Lijncom dat is

slimmer zijn dan je concurrenten!

Waarom zou je in België adverteren op het openbaar vervoer zoals bus, tram of metro? Probeer het uit en ervaar de impact met eigen ogen. Dan mompel je vast: “Waarom heb ik niet eerder geadverteerd?”

Ontdek hier alle voordelen van jouw reclame op bus of tram.

Bus - Full back - Jo Mode square

Jouw merk is

opmerkelijk onderweg!

Jouw reclamecampagne moet passen bij wie jij bent als bedrijf en bij jouw budget. Zie je jouw advertentie al glimmen op de zijkant van een tram? Of op de bus? Of misschien kies je wel voor een volledig bekleed voertuig waarvan de monden openvallen?

Droom groots en ontdek hier al onze mogelijkheden.

Bus Delhaize 2

Adverteren bij Lijncom,

dat is gezien worden in jouw regio!

Meer zichtbaarheid betekent meer klanten. En dus meer verkoop. Win-win-win dus. Ben je klaar om zichtbaarder te worden in het straatbeeld van jouw regio?

Ontdek waar je overal aanwezig kunt zijn met je advertenties. En zet je bedrijf meteen op de kaart, daar waar jij dat wilt.

Bus - Side 3M - Belang van Limburg

Een oplossing

voor elk budget

Jouw reclame op bus of tram hoeft je geen rib uit het lijf te kosten. Welk advertentieformaat of welke regio je ook kiest, je advertenties werpen ongetwijfeld hun vruchten af.

Het belangrijkste? Dat ze bij jou passen. Bij je bedrijf én binnen je budget.

Hoeveel jouw droomcampagne kost? Dat ontdek je hier.

Tram Full wrap De Lijn Kleving

Adverteren bij Lijncom,

hoe werkt dat juist?

Reclame maken op bus en tram via Lijncom? Kinderspel! Van het campagneontwerp tot de opvolging van het succes: jouw persoonlijke accountmanager staat van het begin tot het eind met raad en daad voor je klaar.

Bus full wrap optiek Verhulst

Adverteren op bus of tram?

Da’s overal opvallend aanwezig zijn!

Wist je dat De Lijn meer dan 4400 bussen en trams heeft die overal in Vlaanderen rijden? Dat zijn 4400 mogelijkheden om op een unieke manier impact te maken.

Ontdek hier waarom jouw merk moet kiezen om te adverteren op het openbaar voorvoer.


LVA 1528862

Laat je inspireren

Scrol door eerdere creaties op tram, bus en digitale schermen. Zo ontdek je hoe andere merken in jouw sector opmerkelijk onderweg waren.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.