Lago Super side 4m2 15

Een duik in regionaal adverteren op de bus voor LAGO

Ontdek waarom regionaal adverteren op de bus de ideale strategie is om de verschillende vestigingen van LAGO te promoten en een golf van enthousiaste bezoekers aan te trekken.
Lago Trambus16 crop

Het zomerseizoen is in volle glorie en daar hoort waterpret bij! LAGO zwembaden staan synoniem voor plezier en ontspanning. Met diverse locaties verspreid over Vlaanderen biedt LAGO voor elk wat wils.

Lore Walravens quote foto
Met kleurrijke visuals en vertrouwde LAGO mascottes op de bussen, brengen we inspiratie rechtstreeks naar gezinnen in diverse regio's. Ons doel is om aanwezig te zijn in het straatbeeld en mensen te prikkelen met ideeën voor een spetterende vakantie-uitstap.

Lore Walravens - Marketing Manager LAGO

LAGO koos door regionaal te adverteren op de bus er voor om op een geweldige manier hun oases van plezier te promoten. De campagne startte eind juni en liep voor 8 weken.

Gekozen formaten:

  • Regio Kortrijk & Roeselare > Side 3m, in het lang op de zijkant van de bus
  • Regio Pelt > Super side 4m², opvallend gepositioneerd in het midden van de busflank
  • Regio Kortrijk & Sint-Truiden > Full back, de volledige achterzijde van de bus
  • Regio Grimbergen > Twin window side, exclusief aan de instapzijde van de trambus
  • Lago Super side 4m2 20 crop
  • Lago Side3m 13 bewerkt
In de zomermaanden, die cruciaal zijn voor onze zwemparadijzen, streven we ernaar om continu aanwezig te zijn en dankzij de 4+4 weken actie is deze campagne voor ons de ideale duik in succes. Zo noteerde LAGO 5% meer ‘binnenzwemmers’ tijdens julimaand.

Lore Walravens - Marketing Manager LAGO

5 redenen waarom LAGO koos voor regionaal adverteren op de bus

Lago Trambus5

1. Het bereik van een breed publiek

Door te adverteren op bussen, kunnen de verschillende vestigingen van LAGO een breed en divers publiek bereiken. Of mensen nu onderweg zijn naar het werk of er een dagje op uittrekken, de advertenties op de bus brengen LAGO rechtstreeks onder de aandacht van potentiële klanten.

Lago Super side 4m2 19

2. De lokale targeting

Regionaal adverteren op de bus biedt LAGO de mogelijkheid om gericht te adverteren op specifieke locaties.

Omdat de bussen van De Lijn overal in Vlaanderen rondrijden, heb je bij Lijncom de mogelijkheid om heel gericht te targetten. Door te adverteren in de nabijheid van een bepaalde vestiging zal LAGO de lokale gemeenschap direct aanspreken en mensen aanmoedigen om hun dichtstbijzijnde LAGO-zwembad te bezoeken.

Lago Fullback crop

3. De visuele impact

Met de aantrekkelijke afbeeldingen van gelukkige zwemmers en een uitnodigende sfeer kunnen de advertenties de nieuwsgierigheid opwekken en de aandacht trekken van voorbijgangers.

Het gebruik van kleurrijke visuals en pakkende slogans vergroot de herkenbaarheid van LAGO.

Lago Trambus10

4. De constante zichtbaarheid

Advertenties op bussen bieden een constant promotiemiddel voor LAGO zwembaden. Elke keer dat een bus door de stad rijdt, wordt de boodschap herhaaldelijk gezien door een groot aantal mensen.

Dit versterkt de merkbekendheid en vergroot de kans dat mensen een uitstapje naar LAGO overwegen.

Lago Side3m 12

5. Het juiste formaat op de juiste plaats

Door het grote aantal reclamemogelijkheden op de bus kon LAGO zelf de formaten kiezen en afstemmen op zijn specifieke behoeften en doelstellingen.

Door de juiste mix & match kreeg de campagne een onderscheidend vermogen, wat bijgedragen heeft tot een positieve en blijvende indruk in de regio's rond de zwemparadijzen.

Spring aan boord en ontdek wat adverteren op de bus voor jouw zaak kan betekenen

Duik in ons aanbod

Gerelateerde posts

VDAB header 2

Breed bereik voor nieuwste wervingscampagne van VDAB

VDAB wil met zijn nieuwste imagocampagne iedereen bereiken, ook mensen die momenteel niet actief zijn op de arbeidsmarkt. Door te kiezen voor een buscampagne...

Lees meer
Panos full wrap tram Gent 24

Tramcampagne van Panos brengt heerlijke smaken naar de straten

Panos heeft een opvallende tramcampagne gelanceerd in samenwerking met Lijncom, waarbij trams de heerlijke bakkerijproducten op groot formaat op straat...

Lees meer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.