Laat je bedrijf zien in het straatbeeld

Zichtbaar zijn in de regio is cruciaal voor kleine bedrijven en plaatselijke handelaars. Je wilt in de buurt een herkenbare waarde worden. Lokale klanten en potentiële kopers warm maken.

Bij Lijncom helpen we je om een aantrekkelijke lokale reclamecampagne op te zetten voor je bedrijf. Dankzij ons geomappingsysteem stemmen we de regio’s die jij kiest feilloos af op jouw doelgroep of winkelpunt.

Kies je regio’s en grootsteden

Bij ons kies je je regio volledig zelf. Meer nog: jij bepaalt vanaf welke van de +-125 stelplaatsen jouw reclamecampagne dagelijks uitrijdt. Wat jij belangrijk vindt: dat is wat voor ons telt.

Ook in volledig Vlaanderen aanwezig

Zie je het grootser en wil je nationaal adverteren? Wij doen mee, want bij Lijncom mag je groots denken. Reclame op het openbaar vervoer werkt ook perfect als aanvulling op je radio-, tv- of printcampagne. Wij zetten je nationale campagnes graag mee op de rails.

  • Bus Window back Lampiris
  • Tram Full wrap Calzedonia

Jouw regio in kaart gebracht

De trams en bussen van De Lijn doorkruisen dagelijks de vijf Vlaamse provincies en leggen jaarlijks meer dan 200 miljoen kilometer af. Een groot bereik betekent dan ook tal van opportuniteiten om je doelpubliek warm te maken voor je bedrijf.

Bus Fullback Mephisto

Liever meteen gedetailleerd en precies overzicht? Laat het ons weten en wij werken het met plezier voor je uit.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.