Jouw reclame op bus en tram? 9 redenen!

Tram side pack Lyca Mobile

Voordeel 1:

100% keuzevrijheid

Jij zit aan het stuur – figuurlijk dan. Hoe je jouw bus en/of tram bekleedt? Dat bepaal jij helemaal zelf. Afhankelijk van jouw doel, jouw regio, de advertentieformaten, de reclameperiode en jouw budget bouw je samen met Lijncom de reclamecampagne die bij jou past. Of beter: die bij jouw potentiële klanten past.

Bus Full back Facq 2

Voordeel 2:

Een zichtbare return

Hoe vaker een potentiële klant jouw reclame ziet, hoe gemakkelijker hij zal kopen. Wist je dat?

Adverteren op bus en tram creëert een zichtbare return: jouw advertenties doorkruisen de hele dag het straatbeeld van jouw regio en vangen de blikken van talloze potentiële klanten, telkens opnieuw. Zo beitelt jouw merk zich in hun hoofd.

Kusttram - Window super seaside - Jumbo

Voordeel 3:

Zichtbaar voor jouw klant om de hoek

Heb je een handelszaak en zit jouw doelgroep in een straal van maximaal 30 minuten rondom je? Dat is goed nieuws: het openbaar vervoer is op dezelfde manier georganiseerd! Iedereen binnen jouw actieradius krijgt jouw advertenties op tram of bus te zien. Verspild reclamebudget? Nul euro!

Tram Superside10m2 Cowboy

Voordeel 4:

In het oog bij moeilijk te bereiken doelgroepen

Niet elke doelgroep is even makkelijk te bereiken via de klassieke reclamedragers. Laat dit nu net hét sterke punt zijn van jouw advertentie op een tram of bus. Deze komt letterlijk overal en bereikt hierdoor alle lagen van de bevolking terwijl ze onderweg zijn.

Bus - Side3m - KUL

Voordeel 5:

Uiterst flexibel

De mogelijkheden om te adverteren op tram of bus zijn legio. Wil je op twintig achterzijden adverteren met vijf verschillende promoties? Of liever een jaar lang aanwezig zijn op één bus? Consider it done.

Welke geografische spreiding, advertentieformaten of periode je ook kiest: adverteren op bus en tram is uiterst flexibel.

LVA 1513418

Voordeel 6:

Ongebreidelde creativiteit

Laat je creativiteit de vrije loop. Geef een grappige draai aan je advertenties op bus of tram. Of verbaas je doelpubliek met een frappante optische illusie.

De combinatie van jouw unieke product en dit rijdende medium maakt van jouw reclamecampagne een knaller.

Bus - Window side 2m2 - Ligo
Klik op de afbeeldingen om te vergroten

Voordeel 7:

Verrassend voordelig

Adverteren hoeft geen rib uit je lijf te kosten. Integendeel: reclame maken op bussen en trams is verrassend betaalbaar. Bij Lijncom bouwen we gegarandeerd een campagne die past binnen jouw budget én doelstellingen.


LVA 1461679

Voordeel 8:

Uniek ten opzichte van andere media

Sociale media zijn dan wel hot, adverteren op bus en tram is slimmer. Want jouw doelgroep kan jouw advertenties niet skippen. En dankzij de hoge herhalingsgraad vergroot je de kans dat ze overstag gaat.

Je bouwt een unieke, creatieve campagne die in het oog springt en waarvoor je toch geen fortuinen hoeft neer te tellen, in tegenstelling tot andere advertentiecampagnes.


Wobbler Bonsai 7

Voordeel 9:

Duurzaam

Door te adverteren op tram en bus draag jij zo je steentje bij aan:

  • een beter openbaarvervoersnet
  • heldere communicatie naar de reizigers
  • een duurzamere mobiliteit in Vlaanderen

Want bij Lijncom vloeit 95% van de winst terug naar De Lijn die ten dienste staat van de totale Vlaamse bevolking.

Offerte-Lijncom

Nieuwsgierig hoeveel jouw campagne zou kosten?

We werken een vrijblijvende offerte voor je uit. Neem contact op via het formulier en wij maken er werk van!

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.