Hoe verloopt je recuitment campagne bij Lijncom?

Jouw recruitment campagne in 3 stappen

Bij Lijncom begrijpen we dat het vinden van nieuw talent een uitdaging kan zijn. Je hebt een lijst aan openstaande vacatures én je krijgt ze maar niet ingevuld... Maar wat heeft jouw bedrijf dan nodig om de juiste kandidaten te vinden? Lijncom biedt oplossingen op maat voor jouw recruitment campagne en helpt jouw bedrijf om het wervingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Zeg ons wat je nodig hebt
Of configureer zelf jouw ideale HR campagne
Offerte-Lijncom

Stap 1.

Offerte op maat van jouw wervingscampagne

Met onze gebruiksvriendelijke configurator kan je zelf de ideale omvang van jouw recruitment campagne bepalen, volledig aangepast aan jouw behoeften. Je zit zelf aan het stuur en bepaalt zelf de parameters van jouw HR-campagne.

Je kiest zelf:

  • de gewenste regio,
  • het ideale aantal voertuigen,
  • het budget
  • en de duurtijd van jouw HR-campagne

Of je nu een kleine of grote organisatie bent, Lijncom biedt je de mogelijkheid om jouw vacatures bij breed publiek te adverteren en de beste kandidaten te bereiken. Toch liever wat hulp bij het samenstellen van jouw wervingscampagne? Jouw accountmanager komt persoonlijk langs en staat klaar met raad en daad om jouw recruitment campagne op te starten en de beste talenten voor jouw bedrijf te vinden!

Kleving ontwerp Square

Stap 2.

Ontwerp jouw HR-campagne

In een tweede fase kan je meteen aan de slag met het ontwerpen van jouw recruitment marketing.
Als richtlijn krijg je van Lijncom steevast een technische fiche om je ontwerp op te maken.

Heb je toch wat hulp nodig? Check dan zeker onze HR-design tips hieronder en ook jouw accountmanager geeft je ook graag advies om het ontwerp van jouw wervingscampagne zo aantrekkelijk en performant mogelijk te maken.

Laat de beste talenten voor jouw bedrijf maar komen!

Stap 3.

Wij kleven jouw HR-campagne op de voertuigen

Nu is het onze beurt en laat ons jouw recruitment marketing campagne tot leven brengen!
Bezorg ons simpelweg het ontwerp van jouw jobadvertenties en wij nemen de rest voor onze rekening. Van het drukken tot het kleven van de campagne op onze voertuigen - ons gespecialiseerde kleefteam staat voor je klaar.

Op vooraf afgesproken data zal ons team om de twee weken uitrukken om jouw werwingscampagne op onze voertuigen te kleven met de meest hoogwaardige materialen. 's Nachts worden de voertuigen netjes gestald op onze opslagplaatsen, zodat het kleven soepel en zorgvuldig verloopt.

Ben je benieuwd naar de startdatum van jouw recruitment marketing project en wil je weten waar je jouw vacatures het beste kunt plaatsen? Neem gerust contact met ons op!

Tram Full wrap De Lijn regenboog - crop

Stap 4.

Jouw HR-campagne zal zeker blijven plakken!


Eénmaal gekleefd draait jouw recruitment campagne eindelijk op volle toeren en bereik je probleemloos de juiste kandidaten en talenten voor jouw bedrijf!

Maar ons werk stopt hier niet. We blijven jou informeren over de voortgang van jouw HR-campagne en zitten na afloop graag met jou samen om de resultaten te bespreken. Zo zorgen we ervoor dat jouw toekomstige campagnes nog meer opvallen en personeel vinden voor jouw bedrijf een kwestie wordt van sollicitaties beantwoorden! Klinkt leuk toch?

Zijn er nog zaken waar ik rekening mee moet houden voor mijn recruitment campagne?

Als het gaat om het plannen van een recruitment campagne, is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op het succes ervan.

  1. Ten eerste is het cruciaal om altijd rekening te houden met de deontologische code van reclamevoering.
  2. Het is belangrijk om eerlijk en transparant te zijn in jouw communicatie met potentiële kandidaten en om geen misleidende informatie te verstrekken.
  3. Ten slotte is het van belang om de inhoud van uw job advertenties effectief te maken. Zorg dus dat de advertentie aantrekkelijk is en alle benodigde informatie bevat om potentiële kandidaten te laten zien waarom ze bij jouw bedrijf zouden willen werken.

Door deze factoren in overweging te nemen, kan je een succesvolle employer branding en recruitment campagne opzetten die jouw bedrijf helpt om de juiste kandidaten aan te trekken.

Ontdek de troeven van HR campagnes op bus en tram
mockup configurator

Helemaal overtuigd?

Configureer zelf jouw ideale campagne of neem vandaag nog contact met ons op.

Wij houden alvast een plekje vrij voor jouw HR-campagne!

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.