Bus- en tramnetwerk

Antwerpen heeft een uitgebreid netwerk van tram- en buslijnen die de hele stad doorkruisen. Dankzij het uitgebreide netwerk van 17 tramlijnen en 138 buslijnen reis je vlot en zorgeloos naar en door Antwerpen, ook vanuit de districten en randgemeenten.

  • Aurubis Full back 30
  • Don Bosco Hoboken 2m2 18

De Lijn Antwerpen in cijfers

80.520.795

Reizigers per jaar op tram en bus

138

Buslijnen

17

Tramlijnen

Camille Full wrap 16

Verover de Antwerpse metro met je reclame

Wat sluit het best aan bij jouw ambities?

DOOH Antwerpen mockup3

Het DOOH netwerk

Ontdek ons nieuwe digitale advertentienetwerk in Antwerpen met 41 schermen op toplocaties, zowel boven- als ondergronds in Antwerpen. Bereik dagelijks duizenden potentiële klanten op prominente plaatsen.

Laat jouw merk schitteren op de meest levendige locaties van de stad, waar wekelijks 2,4 miljoen bezoekers passeren. Een uitgelezen kans om je merk bij zoveel mogelijk potentiële klanten in de kijker te zetten.


Meer over DOOH Antwerpen
Poster premetro Medina

Adverteren via het posternetwerk

Niet alleen digitaal, maar ook analoog gooit jouw reclame hoge ogen bij miljoenen reizigers in de Antwerpse metro. Met posters in de grootste metrostations zet Lijncom jouw boodschap in de kijker op elk moment van de dag. Zo breng je pas vaart in je merk.

Je kiest uit twee pakketten met borden van 2 vierkante meter. Of het horizontale of verticale borden worden, hangt af per station.

Vraag je gepersonaliseerde offerte aan
Bekijk het Poster aanbod

Jouw creatieve reclame in Antwerpen

Je campagne komt pas echt van de grond als je het creatief en origineel aanpakt. De metro staat klaar om ingepakt te worden door jouw ongeziene reclame. Bij Lijncom bieden we jouw graag het canvas om jouw creativiteit te laten botvieren en jouw reclame te laten schitteren.

Van metrostation tot iconische ervaring

Adidas takeover premetro8

Een uitstekend voorbeeld van een creatieve en effectieve campagne is de adidas-take over, waarbij het ondergrondse metrostation Meir in Antwerpen werd omgetoverd tot een inspirerende beleving. De campagne werd ondersteund door digitale schermen, posters en een full adidas-wrap in het centrum van Antwerpen. Wil je meer weten over de volledige case van Adidas?

Ontdek Adidas - Take over
Adidas takeover premetro15
  • Adidas premetro lijncom1
  • Adidas premetro lijncom3
  • Adidas premetro lijncom2
Adidas full wrap tram 3

Voor 'Antwârps' advies op maat, contact onze local

141112 F0052 LNCM

Matthias van Hassel

Account Manager Antwerpen

+32 478 59 92 66

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.