Digitale Zuil mockup Antwerpen4

Lijncom lanceert bovengronds digitaal OOH-netwerk op toplocaties in Antwerpen

Lijncom kondigt met trots de introductie van 17 dubbelzijdige 86-inch digitale schermen, op centrale locaties in Antwerpen aan. Deze schermen bieden enerzijds real-time reisinformatie van de Metro in Antwerpen en anderzijds dynamische reclamemogelijkheden.

Optimale locatiekeuze voor hoge zichtbaarheid

De nieuwe digitale schermen worden geïnstalleerd op centrale locaties in Antwerpen: Groenplaats, Meir, Diamant, Opera, Plantin en tot slot Frederik Van Eeden. Elk van deze locaties staat bekend om zijn hoge voetgangersverkeer, wat de schermen een uitzonderlijke zichtbaarheid geeft.

Vraag meer info
Kaart DOOH Antwerpen Stadsplan3
 • Groenplaats – 2 schermen
  Een iconisch plein in het hart van Antwerpen, omringd door horecagelegenheden en retail, trekt continu een divers publiek.
 • Meir – 5 schermen
  De drukste winkelstraat in Vlaanderen en een van de bekendste shoppingbestemmingen, waardoor het de ultieme locatie is voor maximale exposure.
 • Diamant – 1 scherm
  Gelegen voor de uitgang van het Centraal Station, een knooppunt van stedelijke mobiliteit dat dagelijks duizenden pendelaars en bezoekers trekt.
 • Opera – 4 schermen
  Een cultureel zwaartepunt dat regelmatig grote groepen cultuurliefhebbers aantrekt.
 • Plantin – 4 schermen
  Gelegen in een gebied dat bekend staat om haar educatieve en culturele instellingen, waardoor een constant stroom van studenten, cultuurliefhebbers en lokale inwoners aantrekt
 • Frederik Van Eeden – 1 scherm
  Een belangrijke doorstroomlocatie die als toegangspunt dient voor zowel lokale bewoners als toeristen die de zuidelijke districten van de stad bezoeken.

Deze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd om zowel reizigers als passanten te bereiken, wat resulteert in een optimale impact van zowel de reclame-uitingen als de nuttige reisinformatie.

Verbinding met het ondergrondse netwerk

Dit gloednieuwe bovengrondse digitale netwerk is complementair aan het reeds bestaande DOOH-netwerk van 24 digitale schermen in de (ondergronds) Antwerpse Metro, wat het totaal op 41 schermen brengt. Samen bereikt dit digitale netwerk wekelijks meer dan 2 miljoen contacten, wat getuigt van hun effectiviteit en bereik.

Info over de DOOH mogelijkheden bij Lijncom
Digitale Zuil mockup Antwerpen4 2024 05 14 071016 vayq f1715670713

* Het beeldmateriaal is illustratief en geen werkelijke weergave van de realiteit.

Reclamemogelijkheden verrijkt met maatschappelijk relevante boodschappen

Het nieuwe netwerk is speciaal ontworpen om real-time informatie te combineren met aantrekkelijke advertentiemogelijkheden én boodschappen van algemeen nut. Deze synergie zorgt niet alleen voor een constante stroom van kijkers die waardevolle informatie zoeken, maar biedt ook een dynamisch platform voor adverteerders en maatschappelijke organisaties om hun boodschappen te presenteren. Deze strategie onderstreept Lijncom's engagement om reclame en informatievoorziening te transformeren in instrumenten die zowel functioneel als esthetisch verrijkend zijn. Adverteerders en organisaties krijgen zo een unieke kans om een geëngageerd publiek te bereiken op momenten van verhoogde aandacht.Uitbreiding van het digitale netwerk aan de kust

Lijncom heeft onlangs ook haar digitale netwerk aan de Belgische kust uitgebreid met drie nieuwe locaties: Koksijde, Oostende en Blankenberge. Deze toevoeging brengt het totaal aantal locaties op tien. Deze schermen bevinden zich langs de gehele kustlijn, wat resulteert in een aanzienlijk potentieel van 395.000 impressies per week. Elk van deze kuststeden trekt jaarlijks een groot aantal toeristen en biedt daardoor een unieke kans voor adverteerders om een breder publiek te bereiken.

Ontdek de digitale schermen aan de Kust
Offerte-Lijncom

Nieuwsgierig hoeveel jouw campagne zou kosten?

We werken een vrijblijvende offerte voor je uit. Neem contact op via het formulier en wij maken er werk van!

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.