Window back - Ardo

Ardo’s vacatures lopen op wieltjes

Ardo is een internationaal groeiend familiebedrijf met expertise in vriesverse groenten, kruiden en fruit gevestigd in Ardooie. In hun zoektocht naar extra medewerkers zetten ze afgelopen september een knappe employer branding campagne op poten. Om deze extra zichtbaarheid te geven in het straatbeeld, kozen ze voor een campagne op de bussen.

Een grote naam in de regio

Ardo is als groeibedrijf al lang geen onbekende meer. Deze employer branding campagne bouwt consequent verder op die grote naamsbekendheid van het bedrijf. Bovendien ondersteunt de buscampagne niet alleen het imago van het bedrijf als werkgever in de regio maar heeft het ook potentieel om extra te rekruteren. Want wie wil groeien heeft extra handen nodig.

Stel zelf ook je eigen buscampagne samen
Lynn Malysse Ardo
Onze rekruteringsmarketing op deze manier uitrollen is de ultieme kans om zowel jong als oud aan te spreken. Daarnaast geeft het enorm veel voldoening om je eigen campagne te zien voorbijrijden!

Lynn Malysse - Talent Officer bij Ardo

Door de lancering van “De Cool Club” werd op een originele manier ingespeeld op het gemeenschappelijke gevoel van de 1000 mensen die werken bij Ardo. Zo laat de originele hr-campagne bestaande medewerkers van hun coolste kant zien én tracht deze nieuw talent aan te trekken om zich aan te sluiten bij deze club van coole collega’s.

Window back - Ardo

Via een aparte jobsite van “De Cool Club” worden de waarden van het bedrijf weergegeven en kan je je ook direct kandidaat stellen. Er is een duidelijke opdeling van de diverse profielen: teamleaders, operatoren, techniekers.

De gedurfde employer branding op de bus was te zien in de regio’s Ardooie, Tielt, Torhout, Kortemark en Koolskamp. Net daar waar Ardo haar nieuwe medewerkers wil aantrekken.


Rekruteren in je eigen stijl

De campagne werd bedacht en uitgevoerd door hun West-Vlaamse partner in crime, het employer branding agency d-artagnan. Zij gingen aan de slag met de bedrijfskleuren en stijl van Ardo. Na het onderdompelen van alle communicatiekanalen in oranje en groen ontstond een geslaagde campagne.

We laten je nog even meegenieten van onderstaande behind-the-scene video. Daarin stelen de leden van De Cool Club de show.

Wil jij ook van jouw rekruteringscampagne een succes maken en jouw openstaande vacatures invullen?

Ga dan voor een totaalpakket waarbij een regionale aanpak, een sterk rekruteringskanaal en je eigen bedrijfslook-and-feel primeert!

Gooi het eens over een andere boeg en ontdek hier hoe Lijncom al heel wat jobs naar mensen bracht.

Bekijk de mogelijkheden

Gerelateerde posts

Aldi header website

Slim rekruteren? Zo doet ALDI het.

In tijden van arbeidskrapte, waarin bedrijven moeilijkheden ondervinden om nieuwe mensen aan te werven, springt retailer ALDI met Lijncom op de bus. Samen...

Lees meer
Header Pringles

Jobdag Pringles: rekrutering of employer branding?

Er is nog steeds een grote schaarste op de arbeidsmarkt. Zelfs aantrekkelijke werkgevers zoals Kellogg's kampen met een tekort aan personeel voor hun...

Lees meer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.