DOOH - Think Pink

Think Pink lanceert gloednieuwe box via de digitale schermen van Lijncom

Op Internationale Vrouwendag lanceert Think Pink haar First Aid Kit bij borstkanker. De organisatie kan hiervoor op de volledige steun van Lijncom rekenen.

Op 8 maart 2021, Internationale Vrouwendag, lanceert Think Pink haar First Aid Kit bij borstkanker. De organisatie kan hiervoor op de volledige steun van Lijncom rekenen. De lancering komt er via een opvallende DOOH-campagne op het volledige DOOH-netwerk van Lijncom.

Lijncom ondersteunt lanceringscampagne via DOOH-netwerk

Lijncom ondersteunt deze preventiecampagne door de digitale Think Pink-box campagne doorlopend uit te zenden op hun DOOH-netwerk in de Antwerpse premetro. Dit omvat 22 digitale schermen in de premetro-stations van Antwerpen: Diamant, Meir, Groenplaats, Astrid en Sport

Foto Heidi 2017
Jammer genoeg krijgt vandaag nog steeds 1 op 9 vrouwen het slechte nieuws dat ze borstkanker heeft en dan duiken er heel veel vragen en onzekerheden op. Via deze gratis box, verdeeld via de erkende borstklinieken willen we informatie verschaffen. Maar meer nog willen we blijven sensibiliseren rond screening. We zijn bijzonder blij dat we een geslaagde samenwerking kunnen opzetten met Lijncom waardoor we in een klap een heel mooi bereik gaan hebben.

Heidi Vansevenant - voorzitter van Think Pink

Christine kleiner2020 medium
We herkennen de noden van Think Pink. We willen vanuit Lijncom met vol enthousiasme onze schouders zetten onder dit mooi initiatief. Bovendien is internationale vrouwendag hét ideaal moment om te lanceren. Via ons digitaal netwerk spelen we in op de actualiteit en dragen we actief bij aan de beoogde sensibilisering. Immers met een bereik van meer dan 800.000 reizigers per week, weten we dat we een belangrijke doelgroep niet alleen sensibiliseren maar ook zullen activeren en daar is het ook om te doen.

Christine Van den Berghe - Managing director van Lijncom

De 19 seconden spot van Think Pink is van 8 maart tot 21 maart zichtbaar in de premetro van Antwerpen.

Gerelateerde posts

DOOH - EK2020

Lijncom brengt het EK live naar de Antwerpse premetro

Al onze digitale schermen in de Antwerpse premetro worden ingezet zodat de reizigers geen moment hoeven missen van het EK voetbal.

Lees meer
Wobbler - Bonsai 14

Met Bonsai wordt een tramticket kopen een nobele zaak

Lees meer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.