DOOH - EK2020

Lijncom brengt het EK live naar de Antwerpse premetro

Al onze digitale schermen in de Antwerpse premetro worden ingezet zodat de reizigers geen moment hoeven missen van het EK voetbal.

Gedurende de hele periode van het EK voetbal 2020 zullen we non-stop live EK updates weergeven op het volledige DOOH netwerk in de premetro van Antwerpen. Zo is de content op onze digitale schermen actueler dan ooit tevoren.

Samen het EK beleven in de 6 drukstbezochte premetro stations

Al onze digitale schermen in de Antwerpse premetro worden ingezet zodat de reizigers geen moment hoeven missen van het EK voetbal. We brengen relevante EK updates zoals de standen in alle poules, live scores van de matchen die op dat moment gespeeld worden en een aftelklok tot de volgende match van het Belgisch elftal.

Wil je met jouw merk ook scoren op de EK voetbal?

Dat kan! Want ook onze klanten krijgen de kans om exclusief mee te surfen op deze EK voetbalgolf. Adverteerders kunnen intekenen om deze populaire updates te sponsoren of gerelateerde campagnes boeken en zo hun visibiliteit sterk verhogen gedurende de EK-maand.

Interesse? Contacteer ons

Speel slim in op de actualiteit: nu of later

Kies zelf het moment wanneer je als merk gezien wilt worden. Digitaal adverteren biedt flexibiliteit en snelheid. Bestel je vandaag nog, dan is je boodschap binnen enkele uren al aanwezig op de digitale schermen in de premetro.

DOOH - EK2020

Gerelateerde posts

Wobbler - Bonsai 14

Met Bonsai wordt een tramticket kopen een nobele zaak

Lees meer
DOOH - Think Pink

Think Pink lanceert gloednieuwe box via de digitale schermen van Lijncom

Op Internationale Vrouwendag lanceert Think Pink haar First Aid Kit bij borstkanker. De organisatie kan hiervoor op de volledige steun van Lijncom rekenen.

Lees meer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.