Full wrap - MNM

MNM bezorgt Antwerpen ‘good vibes’ die mensen samenbrengt

Dankzij een opmerkelijke OOH-campagne in Antwerpen wil MNM het hele jaar door een breed publiek aanspreken.
  • Full wrap - MNM
  • Full wrap - MNM

Radiozender MNM wil met hun full wrap tram in regenboogkleuren, dagelijks in en rond het centrum van Antwerpen, een liefdevolle boodschap de wereld insturen die boven de massa uitsteekt! Tegelijkertijd willen ze het publiek bewust maken van gendergelijkheid en LGBTQI+ rechten.

Liefde is liefde, gisteren, vandaag, morgen, altijd!

Full branding = totaalbeleving

Bovendien loopt de buitenbekleding over in de binnenkant, waardoor de tram extra opvalt. In de tram vind je MNM-vloerstickers, banners en wobblers waarmee ook de binnenkant wordt ondergedompeld met liefde in alle talen. Zo werd er een totaalbeleving gecreëerd om mensen op allerlei manieren te vertellen om te zorgen voor elkaar.

Full branding - MNM - Wobbler Inside banner
Full branding - MNM - Floor sticker
Full branding - MNM - Wobbler

Gerelateerde posts

Tram - Side pack  - Lyca Mobile

Heb jij de nieuwe look van Lyca Mobile al gespot?

Lyca Mobile biedt aan 15 miljoen klanten over de hele wereld voordelige en hoogwaardige data- en telefoniediensten aan. Met hun frisse nieuwe look en...

Lees meer
Cowboy Superside10m2 66

Met reclame op de tram sprint naar meer online verkoop

Reclame voeren heeft altijd een effect! Maar wist je dat offline tramreclame in één maand tijd ook online de websitebezoeken en verkoopcijfers van jouw...

Lees meer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.