Bus Toerisme Oost-Vlaanderen Full back
Bus

Gespot tijdens de Week van de Mobiliteit

De Week van de Mobiliteit is hét jaarlijks festival van de duurzame mobiliteit. Elk jaar van 16 tot 22 september zet de event Vlaanderen goed op weg om mee(r) te autominderen en bewuste vervoerskeuzes te maken.

Ook wij focusten in die week extra op duurzamere mobiliteit door motiverende campagnes en autoluwe initiatieven in de kijker te zetten.

Autoloze zondag

Op 18 september 2022 gaf Vlaanderen de straten in de vele steden en gemeentes een dagje autorust.

Ook in Stad Brugge maakten ze met een buscampagne iedereen warm om deel te nemen aan Autoloze zondag en volop op straat te wandelen, fietsen, spelen, brulracen...

  • Bus Autoloze zondag side3m
  • Bus Autoloze zondag side3m

Deel- en micromobiliteit, de trend die je niet mag missen!

Het aanbod van deelmobiliteit begint steeds meer te groeien. De maatschappij wil verduurzamen en pendelaars zoeken naar meer flexibiliteit. Blue-bike en Poppy zetten daarop in!

Zo wil Blue-bike de steden leefbaarder maken. Minder auto’s, meer fietsen en meer ruimte voor mensen. Ze voerden tijdens De Week van de Mobiliteiten twee weken campagne om hun deelfietsen te promoten.

  • Bus Blue Mobility Ethias SS4m2
  • Bus Blue Mobility Ethias SS4m2

Gerelateerde posts

Aldi header website

Slim rekruteren? Zo doet ALDI het.

In tijden van arbeidskrapte, waarin bedrijven moeilijkheden ondervinden om nieuwe mensen aan te werven, springt retailer ALDI met Lijncom op de bus. Samen...

Lees meer
24 Pharma Full wrap Gent 17

De impact van een 42 meter lange beklede tram

De online apotheek 24pharma schakelt Lijncom in om volop in te zetten op brand awareness. Net zoals hun supersnelle service zetten ze maximaal in op pijlsnel...

Lees meer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.