24 Pharma Full wrap Gent 17

De impact van een 42 meter lange beklede tram

De online apotheek 24pharma schakelt Lijncom in om volop in te zetten op brand awareness. Net zoals hun supersnelle service zetten ze maximaal in op pijlsnel resultaat en gaan ze meteen ‘all the way’ door te kiezen voor een tram XL, volledig bekleed in 24pharma kleuren.

24pharma is een Belgische internet apotheek die gezondheidsproducten supersnel bij je thuis levert én met het gekende advies en ondersteuning die je ervaart bij je offline apotheek. Met een enorm uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 gezondheidsproducten en 350 merken is 24pharma een grote speler op de markt.

  • 24 Pharma Full wrap Gent 34
  • 24 Pharma Full wrap Gent 27

24pharma wil alle Vlamingen bereiken en trekt daarom de straat op. Op deze manier geeft het z'n pharma e-commerce platform extra nodige naambekendheid bij een heel breed en divers publiek.

De internet apotheek richt zijn pijlen op een publiek dat reeds online actief is, vertrouwd is met online aankopen en kiest voor snelle levertijden.

Het doel? Met deze eerste OOH-campagne streven we ernaar dat Vlamingen 24pharma herkennen en hun weg vinden naar 24pharma.be om farmaceutische producten te bestellen.

Julie Bervoets - Marketing Director bij 24pharma

Impact gegarandeerd

Vier weken lang spot je in de straten van Gent deze full wrap tram XL. De 42 meter lange zomerse tram in felle blauw en groene kleuren valt meteen op en creëert zo’n impact dat de merknaam je zeker bijblijft.

De XL tram is de langste tram uit vloot van De Lijn en is meteen 12 meter langer dan zijn kleine broertje. Omdat de tram meer dan 300 passagiers kan vervoeren, wordt deze in de drukkere zomermaanden vaker ingezet.

Conclusie? Een slimme zet dus voor 24pharma om juist op dat moment door middel van opvallende offline reclame de Gentse regio volledig in te palmen.

Gerelateerde posts

Delta full wrap tram 6

Wereldwijd gedownload én nu ook gespot in Gent

Delta, één van de snelst groeiende speler op de digitale investeringsmarkt, heeft de weg naar adverteren op openbaar vervoer gevonden. Met een full branding...

Lees meer
Kusttram Stad Genk Twin seaside

Stad Genk inspireert aan de kust

Stad Genk brengt de Limburgse gastvrijheid tot leven aan de zee met een opvallende campagne op de kusttram. Met een dubbele 16m² advertentie kiezen ze volop...

Lees meer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.