Kusttram Stad Genk Twin seaside

Stad Genk inspireert aan de kust

Stad Genk brengt de Limburgse gastvrijheid tot leven aan de zee met een opvallende campagne op de kusttram. Met een dubbele 16m² advertentie kiezen ze volop voor visibiliteit en merkbeleving aan de andere kant van Vlaanderen.

Hoewel Stad Genk 208 kilometer verwijderd is van de thuishaven van de kusttram, kiest de Dienst Toerisme van Stad Genk toch heel bewust voor de populaire kusttram om een maand lang hun stad op te promoten.

De kusttram is een uiterst interessant communicatiekanaal voor het verwerven van visibiliteit en branding.

Djalil Labyed - Deskundige Communicatie bij Dienst Toerisme Stad Genk.

Kusttram Stad Genk Twin seaside

Lokaal hun gewenste doelgroep prikkelen

Met deze opvallende campagne wil de stad vooral het verblijfstoerisme in Genk stimuleren. Want Genk, da's alle gastvrijheid van Limburg op één plek. Van de C-mine site tot het allom bekende Bokrijk, van Siciliaanse tomaten tot Limburgse vlaai, van liefde voor tradities tot een neus voor nieuwe trends.

Uit onderzoek is bovendien gebleken dat heel wat van de verblijfstoeristen in Genk uit de provincies Oost-en West-Vlaanderen komen. Dat is meteen ook de reden dat net de Belgische kust een uitgelezen regio is om op te vallen. Met 17,2 miljoen dagtoeristen per jaar aan de kust zal Stad Genk met hun campagne een hoog bereik halen en zo heel wat avonturiers aanzetten om op hun beurt ook Genk te ontdekken, proeven en ervaren in de komende maanden!

  • Kusttram Stad Genk Twin seaside
  • Kusttram Stad Genk Twin seaside
Kusttram Stad Genk Twin seaside

Gerelateerde posts

Kusttram Fostplus

Fost Plus zet groots in op activatie aan de kust

Sinds afgelopen week rijdt de Fost Plus ‘Click’ kusttram dagelijks uit om iedereen te gaan motiveren om een mentale klik te maken. Fost Plus wil een einde...

Lees meer
Kusttram Super seaside Veritas

Impact creëren aan onze Belgische kust: een overzicht van de nieuwste kustcampagnes

Lees meer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.