Rituals full wrap Antwerpen 8

Rituals rijdt stralend door de winter

Opvallen in deze donkere periode? Rituals weet hoe het zijn kopers warm moet houden tijdens de winter. Het merk zat vers in de hoofden van de consumenten door net voor de feestdagen zijn huiscollectie nog eens extra in de kijker te zetten.
Rituals Full wrap Antwerpen5

Het Nederlandse cosmeticabedrijf Rituals heeft als passie om van dagelijkse routines bijzondere geluksmomentjes te maken. Met een ruime collectie aan luxe home & body producten bouwden ze sinds 2000 wereldwijd naamsbekendheid op.

Winter essentials

Om de schoonheid van het merk te onderhouden, moet ook Rituals blijven investeren. Zo genoten ze deze winter van een out-of-home ‘treatment’ in verschillende Belgische steden en bleven ze top of mind bij hun klanten.

Laten zien wie je bent

Opvallen doe je door aanwezig te zijn op plekken waar je doelgroep te vinden is. Dus trok Rituals naar de shoppingsstad Antwerpen om er in december vier weken lang in de aanloop van en tijdens de drukte van de feestdagen aanwezig te zijn.

Rituals full wrap Antwerpen 6

Met een sfeervol gewrapte tram steelde Rituals op meerdere drukke plaatsen in Antwerpen de aandacht van de voorbijgangers, de shoppers en de pendelaars.

Warmte op koude dagen

Rituals is heer en meester in het brengen van sfeervolle reclame. Het merk trok in deze campagne en eindejaarscollectie de sfeer van het Oosten door in zijn communicatie en creëerden een aantrekkelijk ontwerp om de Antwerpse tram mee in te pakken. Dit leverde dit 31,4 meter lang luxueus rijdend spektakel op!

Rituals full wrap Antwerpen 9

Deze campagne is het resultaat van een samenwerking tussen Rituals, Dentsu Belgium en Lijncom.

Gerelateerde posts

Tram full wrap - Rolex

Rolex verovert opnieuw de stad van de mode

Al drie jaar na elkaar claimt Rolex een Antwerpse full wrap tram, om hun Tudor-verhaal te vertellen. En geef toe, geen betere plaats dan de stad van de mode...

Lees meer
Tram full wrap Efteling

Efteling brengt de Wereld vol Wonderen dichter bij huis

Sprookjesboom, Holle Bolle Gijs, Baron 1898 en zoveel andere geweldige Efteling iconen zoefden afgelopen zomer voorbij op de tram in Gent, Antwerpen en aan...

Lees meer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.