Window side 2m2 - AZ Jan Portaels

Rekruteren? Dat doet AZ Jan Portaels via zijn huidige medewerkers!

Het Algemeen Ziekenhuis Jan Portaels in Vilvoorde lanceerde tijdens de Covid-19 crisis een opmerkelijke campagne om zorgberoepen te promoten.

Door hun medewerkers letterlijk te kijk te zetten, wou het AZ Jan Portaels respect uitdrukken voor de eiegn medewerkers en tegelijkertijs ook nieuwe verpleegkundigen aantrekken om het team te komen versterken. Met dat doel voor ogen pakt het AZ Jan Portaels uit met een krachtige aanwervingscampagne die op verschillende kanalen van juli tot oktober liep.


AZ Jan Portaels zorgt graag voor jou

Verschillende zwart-witfoto’s van hun zorgpersoneel pronkten op de bussen in de regio waar het ziekenhuis vooral aanwezig wou zijn nl. Grimbergen en Vilvoorde. Zowel aan de buitenkant, als binnenin werd campagne gevoerd. De zijkant werd bestickerd met Window side 2m2, diezelfde bussen kregen elk ook 2 Window stickers binnenin om dat campagne kracht bij te zetten bij de mensen die de bus namen.

Een van de gezichten op de bus is Elien Deneut, de jonge vroedvrouw die in diverse media werd geintervieuwd nadat ze als gemotiveerde vroedvrouw die tijdelijk een zijsprong maakte naar de corona-afdeling.


  • Window sticker - AZ Jan Portaels
  • Window side 2m2 - AZ Jan Portaels

Regionaal rekruteren

AZ Jan Portaels zet bewust in op regionale communicatie en heeft naast De Lijn-bussen, in een 2de fase, hun campagne ook bekendegemaakt op onze gloednieuwe trambus. Door te kiezen voor het nieuwe formaat Window Side 3 x 2m2, komen 3 krachtige beelden naast elkaar op 1 zijde van de trambus te staan en kon de campagne niet ongemerkt voorbij rijden in de noordrand van Brussel.

trambus - AZ Jan Portaels

Wil jij ook van jouw rekruteringscampagne een succes maken en jouw openstaande vacatures invullen?

Ga dan voor een totaalpakket waarbij een regionale aanpak, een sterk rekruteringskanaal en je eigen bedrijfslook-and-feel primeert!

Gooi het eens over een andere boeg en ontdek hier hoe Lijncom al heel wat jobs naar mensen bracht.

Ontdek hoe wij jobs naar mensen brengen

Gerelateerde posts

Kusttram Full wrap AZ Zeno 1

Beklede kusttram helpt ziekenhuizen in de moeilijke zoektocht naar personeel

In de zoektocht naar zuurstof voor het personeel in de zorgsector bundelen AZ Zeno, AZ Damiaan en AZ West hun krachten en schakelen de kusttram in om...

Lees meer
Trambus - Full wrap - UZ Brussel 4

UZ Brussel werkt inspirerend

Het Universitair Ziekenhuis in Brussel lanceerde een aantrekkelijke HR-campagne op de imposante trambus. Dit leverde 60% meer kandidaturen op!

Lees meer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.