Kusttram Full wrap AZ Zeno 1

Beklede kusttram helpt ziekenhuizen in de moeilijke zoektocht naar personeel

In de zoektocht naar zuurstof voor het personeel in de zorgsector bundelen AZ Zeno, AZ Damiaan en AZ West hun krachten en schakelen de kusttram in om personeel aan te trekken.

In de zoektocht naar zuurstof voor het personeel in de zorgsector bundelen AZ Zeno, AZ Damiaan en AZ West hun krachten en schakelen de kusttram in om personeel aan te trekken. Een jaar lang zal een volledig beklede kusttram de kustziekenhuizen promoten langs de 67km lange tramlijn.

Opvallen bij de locals

Na een zwaar coronajaar en door de geïsoleerde ligging van de kust zorgt personeel aantrekken in de kustregio voor een extra uitdaging. Dé oplossing? Een volledige beklede en sprekende kusttram inschakelen. Deze valt goed op in het straatbeeld en levert de nodige mond-tot-mondreclame op. Bovendien bedient de kusttram dagelijks de lokale bevolking en komt dicht bij de mensen, de ideale combinatie dus!

Breng ook jouw jouw naar mensen
Wil jij ook jouw eigen kusttram? Configureer hem hier
Patrbuyc
Voor één ziekenhuis zou het een te groot project zijn en daarom doen we het samen. Want alle drie de ziekenhuizen kampen met een personeelstekort. De job van verpleegkundige blijft het grootste knelpuntberoep in Vlaanderen. Dat bleek in januari 2021 uit de nieuwe knelpuntberoepenlijst.

Patrice Buyck - Algemeen Directeur AZ Zeno

In één opslag gezien

Zowel aan de instapzijde als niet-instapzijde van de kusttram, geven de gezichten van artsen, verpleegkundigen en ander zorgpersoneel van de drie ziekenhuizen de kusttram kleur. Zo kunnen geïnteresseerden meteen kennis maken met hun toekomstige collega’s.

Dankzij de omvang en de impact die het reclamemedium creëert kunnen de kustziekenhuizen lokaal uitpakken met hun boodschap op grote schaal.

  • Kusttram Full wrap AZ zeno 2
  • Kusttram Full wrap AZ zeno 4
  • Kusttram Full wrap AZ zeno 3

Gerelateerde posts

Kusttram - Full wrap - Martini 2021

Martini kusttram met full branding terug aan de kust

Martini pakt dit jaar opnieuw groots uit. Geen betere plaats dan de Belgische kust om dit zomerse imago van het Martini assortiment hoog te houden.

Lees meer
mockup configurator

Helemaal overtuigd?

Configureer zelf jouw ideale campagne of neem vandaag nog contact met ons op.

Wij houden alvast een plekje vrij voor jouw HR-campagne!

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.