Picon Fullwrap tram2

Picon Bière: een strategische zet in de leefwereld van een jong en dynamisch doelpubliek

Campari heeft groots uitgepakt met een opvallende full wrap bus- en tramcampagne als onderdeel van zijn strategische herpositionering van het beroemde aperitiefdrankje Picon en de promotie van Picon Bière.
Picon bus nb

Als toonaangevend bedrijf met een breed scala aan alcoholische dranken in zijn portfolio, wil Campari deze sterke wereldwijde aanwezigheid met deze campagne behouden. Als gevolg van een reeks activatie campagnes, heeft Campari besloten om Picon Bière te promoten via bus- en tramreclame. Hierdoor plaatste Picon zichzelf direct in de leefwereld van zijn doelpubliek. Zo reist het bedrijf met hen mee tijdens hun dagelijkse verplaatsingen en maakt deel uit van hun stedelijke beleving. Deze fysieke nabijheid versterkt de band met het publiek en trekt hun aandacht op de plekken waar ze leven en bewegen.

Campagneplan:

  • Ingezette voertuigen: 1 full wrap tram en 1 full wrap bus
  • Regio: Gent en Brugge
  • Duur campagne: 4 weken
  • Bruto tariefwaarde: € 46.384 (mediahuur, productie en taksen)
Stel jouw eigen campagne samen
1674732058401
In deze eerste mediacampagne willen we de positionering van Picon benadrukken: een retro-vintage en premium merk met behoud van zijn erfgoed. In samenwerking met Lijncom openen we de deuren naar een universum dat zowel modern als vintage is, en bieden we een ervaring die perfect de bruisende energie van onze doelgroep weerspiegelt.

Francesca Arcangeli - Marketingdirecteur, Campari Group.

Picon Full wrap bus44

Een premium oplossing met impact

Voor de eerste Picon-mediacampagne koos het bedrijf voor een impactvol formaat: Een full wrap voor één tram en bus. Op deze voertuigen werden 2 lifestyle-beelden geïntegreerd om het nieuwe merkpositionering te illustreren: alternatief, dynamisch, jong en iconisch. Deze combinatie van elementen maakt de Picon tram en bus onvermijdelijk aantrekkelijk voor voorbijgangers en gebruikers. Deze visuele aantrekkingskracht blijft in de gedachten hangen en trekt onmiddellijk de aandacht van mensen in de omgeving.

Ontdek jouw ideale formaat
  • Picon voor nb
  • Picon Full wrap bus23
LVA 1528862

Laat je inspireren

Scrol door eerdere creaties op tram, bus en digitale schermen. Zo ontdek je hoe andere merken in jouw sector opmerkelijk onderweg waren.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.