Nespresso header web

Nespresso brengt de stad in beweging

Zoals een aangename koffiegeur die zich ’s morgens verspreidt doorheen het huis, verspreidt Nespresso z’n merk doorheen de Vlaamse steden: subtiel maar zeer intens!

Ontdek hieronder de prachtige awareness campagne die het merk Nespresso in beweging brengt in de ruime regio rond z’n winkelpunten in Gent en Antwerpen.

Nespresso is impactvol aanwezig in het hart van beide steden en palmt ze helemaal in met een opmerkelijke full wrap-tram. Hiermee laten ze de mensen in Gent en Antwerpen dagelijks proeven van hun ruim assortiment aan heerlijke aroma’s die uit de Vertuo machines stromen.

Verleid worden tot aankoop

Door dicht bij hun eigen Nespresso Boutique aanwezig te zijn, mikt Nespresso op een totaalervaring van het merk. Ze trekken de aandacht, creëren “coffee-vibes” en lokken het volk meteen naar de winkel. Met deze branding campagne verkleint Nespresso de afstand tussen het koffiemerk en de effectieve aankoop.

Ontwaak in alle zachtheid

Het merk Nespresso glijdt acht weken lang kriskras door het centrum van Gent en Antwerpen met een tram die sfeer schept en op en top Nespresso uitstraalt! Echte koffielovers snakken meteen naar meer, alleen al door ernaar te kijken, anderen kunnen de tram ook wel smaken dankzij de aangename en heerlijke boodschap die de communicatie weerspiegelt in het design van de tram.

  • Tram full wrap Nespresso
  • Tram full wrap Nespresso

Gerelateerde posts

Playst aug gent2

Sony PlayStation speelt op herhaling met 8 Full wrap trams

Play has no limits. Maar ook de aanwezigheid en visibiliteit van het merk PlayStation in het Vlaamse straatbeeld heeft geen limieten. Tot 4 keer toe claimde...

Lees meer
Bus - Full wrap - Albert Heijn XL

XL zichtbaarheid voor Albert Heijn in Mechelen

De campagnedoelstelling van Albert Heijn was om de lancering van de eerste Albert Heijn XL-supermarkt in België breed aan te kondigen. De campagne moest...

Lees meer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.