Header Kwak full wrap

Kwak bier verhoogt zichtbaarheid op een creatieve manier!

Het Kwak gamma, gebrouwen door Brouwerij Bosteels, brengt een wereld tot leven op de tram om de drie smaken van Kwak te promoten. Maar ook binnenin de tram word je welkom geheten in de wondere wereld van Kwak.
Klaar om de smaak van verbeelding te ontdekken?

Stel je eigen campagne samen

Gewoon wordt buitengewoon

Kwak heeft een intrigerende wereld gecreëerd om liefhebbers van Belgisch speciaalbier aan te spreken en hun speelse kant te laten zien. De kerngedachte? Ontdek de smaak van verbeelding. In deze wereld worden hoofden van personages vervangen door ingrediënten, vliegt nougat rond, en bestaan wolken uit bierbelschuim. Door deze Belgisch-surrealistische elementen te integreren, biedt Kwak een ontwerpervaring die het alledaagse overstijgt en consumenten uitnodigt op een reis door de verbeelding.

Eveline Matthijs
Ons doel is om vreugde en opwinding in het dagelijks leven van mensen te brengen en het gewone buitengewoon te maken. Door samen te werken met Lijncom, krijgen consumenten de kans om de fantastische wereld van Kwak binnen te stappen.

Eveline Matthijs - Brand Manager Specialties bij AB InBev

Kwak full wrap tram Gent31
  • Kwak Floor sticker 2
  • Kwak Wobbler14

Waarom de Kwak tram in het oog spring?

  • Een rijdend kunstwerk: deze full wrap tram is niet langer zomaar een voertuig. Het werd omgetoverd in een bewegend kunstwerk dat de aandacht van voorbijgangers vasthoudt en hen betrekt bij het visueel avontuur dat zich afspeelt op de full wrap.
  • Merkbeleving: Kwak begrijpt de kunst van merkbeleving. Het gaat niet alleen om het tonen van een logo, maar om het creëren van een onvergetelijke ervaring, aan de buiten- als binnenkant, die mensen verbindt met het merk op een emotioneel niveau.
  • Instagramwaardigheid: in een tijdperk van sociale media is het delen van een fotogeniek fenomeen graag gezien. Een out-of-home medium dat zo dicht bij de mensen komt en bovendien aantrekkelijk is… zal ongetwijfeld een virale impact hebben.
Gabriel Mendel
Uit alle OOH-mogelijkheden, bood een full wrap tram ons de kans om op een efficiënte en creatieve manier de zichtbaarheid van Kwak te vergroten in een belangrijke stad in Vlaanderen, gericht op ons publiek.

Gabriel Mendel - Media Manager bij AB InBev

Media Agency Publicis Groupe Belgium wist met de keuze voor de tram de Kwak-campagne extra punch te geven, in nauwe samenwerking met Account Director Joëlle Geeurickx bij OOH Specialist Outsight.

  • Kwak Wobbler4
  • Kwak full wrap tram Gent37

Waarom jouw merk gezien moet worden op de tram?

  • In het oog, in het hart: een tramcampagne brengt jouw merk rechtstreeks in het zicht van duizenden mensen. Het is de perfecte manier om op te vallen in de stadsdrukte.
  • Creativiteit zonder grenzen: trams in Gent bieden tot 31 meter canvas voor creativiteit. Laat je merk stralen met kleurrijke ontwerpen, gedurfde boodschappen en onvergetelijke afbeeldingen.
  • Mobiele impact: jouw merk reist met de mensen mee. Bereik diverse doelgroepen op verschillende locaties en vergroot je merkzichtbaarheid op een dynamische manier.
Kwak full wrap tram Gent42

Gerelateerde posts

Panos full wrap tram Gent 24

Tramcampagne van Panos brengt heerlijke smaken naar de straten

Panos heeft een opvallende tramcampagne gelanceerd in samenwerking met Lijncom, waarbij trams de heerlijke bakkerijproducten op groot formaat op straat...

Lees meer
Baloise full wrap 19

Baloise tram: de nieuwe ster van de Baloise Antwerp 10 Miles!

Op de Baloise Antwerp 10 Miles, waren er vele snelle… maar was er maar ene de mooiste… en dat was de Baloise tram. Als sponsor van het grootste loopfeest van...

Lees meer
Offerte-Lijncom

Heb je al iets in gedachten?

Vertel ons wat je doelen zijn en welke ideeën je hebt. Dan werken wij de campagne uit die bij jou en jouw budget past.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.