Bus Side 3m Fluvius

Fluvius en de Vlaamse Overheid brengen mee de stroom in beweging

De nieuwste informatiecampagne van de Vlaamse overheid in samenwerking met Fluvius wil het bewustzijn vergroten rond de energietransitie in Vlaanderen. Overal aanwezig zijn, met een boodschap waar de bevolking mee aan de slag gaat, dat is het startpunt van de ‘Mee met de stroom’-campagne op het openbaar vervoer.
  • Tram side 3m Fluvius
  • Bus Side 3m Fluvius
  • Tram side 3m Fluvius

Januari start voor vele met goede voornemens en nieuwe gewoontes. Ook zuiniger, slimmer en groener energie gebruiken kan er een van zijn. Daarom zet de ‘Mee met de stroom’-campagne vier weken lang de Vlaamse bevolking op de goede weg. In de vijf Vlaamse provincies rijden in totaal 250 voertuigen rond met een side 3m campagne die de focus legt op de digitale meter.

Want meten is weten en dat geldt ook voor je energieverbruik. Een digitale meter helpt gebruikers om eerst zicht te krijgen op hun huidige energiegebruik. Via een online toepassing van Fluvius kunnen gebruikers hun energieverbruik op de voet te volgen en zo bewuster en toekomstgericht omgaan met energie.

Tram side 3m Fluvius

Meteen mee met de stroom

Via een QR-code op de campagne-affiche op de zijkant van de bus, surf je razendsnel naar de campagnewebsite vol informatie over de energietransitie en tips om jouw steentje bij te dragen aan het klimaatneutraal energiesysteem.

Elke zet telt voor een groot effect

De mediaplanning- en buying voor deze campagne op het openbaar vervoer was in handen van Kinetic en Mindshare, de creatie werd gerealiseerd door BBDO.

Gerelateerde posts

Bus Window back Lampiris

Lampiris bedankt z’n klanten al rijdend

Lampiris, de Belgische energieleverancier en groenestroomproducent, bespaart jaarlijks tonnen CO2 dankzij z’n eigen klanten. In een grootschalige buscampagne...

Lees meer
Kusttram - Window super seaside - Jumbo

Nieuwe advertentieformaten in 2022

Een nieuw jaar, nieuwe kansen om uit te blinken. Met deze goede voornemens gingen we meteen aan de slag en creëerden vier gloednieuwe advertentieformaten om...

Lees meer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.