Bus Gemeente Mol Full wrap 2

Gemeente Mol doet aan citymarketing via pendelbus van De Lijn

De full wrap bus van de gemeente Mol is een mooi voorbeeld van hoe creativiteit kan bijdragen aan de promotie van een regio. Door slim gebruik te maken van een lijnbus kan de regio zich onderscheiden en extra exposure genereren. Bovendien draagt deze campagne bij aan de verduurzaming van het toerisme.

Gemeente Mol heeft op slimme wijze gebruik gemaakt van een bestaande bron van aandacht: de bus – van buslijn 1 – maakt 7 dagen op 7 elk uur de verbinding tussen het Centrum en de toeristische hotsspots Sunparks, het Zilvermeer en Europarcs. Door deze bus te voorzien van een unieke en opvallende full wrap, wordt de aandacht van voorbijgangers getrokken en krijgt de gemeente Mol extra exposure.

  • Bus Gemeente Mol Full wrap 4
  • Bus Gemeente Mol Full wrap 5

Het idee achter de full wrap bus is om het handelscentrum van Mol met meer dan 150 winkels en horecazaken te promoten bij verblijfstoeristen. Door de bezienswaardigheden op de bus te tonen, wordt de nieuwsgierigheid van potentiële bezoekers gewekt en zullen zij wellicht sneller geneigd zijn om de regio te bezoeken.

Het ontwerp van de bus is een lokale creatie en werd ontworpen door Drukkerij Het Zoeklicht, een familiebedrijf met zestig jaar ervaring uit Mol.

De reacties op de nieuwe gele bus zijn alvast positief. Veel toeristen zijn enthousiast over het idee en vinden het leuk om met deze opvallende bus te reizen. Ook de lokale bevolking is positief en trots op de full wrap bus, die de identiteit van de regio uitdraagt.

Bus Gemeente Mol Full wrap 3

Gerelateerde posts

Côte d'Or - full wrap tram

Côte d'Or tram brengt veel emoties teweeg

Als Belgisch chocolademerk viert Côte d'Or zijn 140ste verjaardag met een onvergetelijke rit. Ontdek hoe deze tram niet alleen een brandingscampagne is, maar...

Lees meer
24 Pharma Full wrap Gent 17

De impact van een 42 meter lange beklede tram

De online apotheek 24pharma schakelt Lijncom in om volop in te zetten op brand awareness. Net zoals hun supersnelle service zetten ze maximaal in op pijlsnel...

Lees meer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.