Maak een sterk merk met offline marketing

Een sterk merk creëren door offline te adverteren is een effectieve manier om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten en een blijvende indruk na te laten bij jouw doelgroep.
Ugent Full back 4 f1680857167 2023 04 12 135312 hpec

Opvallen met offline marketing

Reclame maken op radio, tv, billboards of in magazines biedt je de mogelijkheid om jouw merk of boodschap aan een groot publiek te presenteren. Maar het nadeel is dat het heel duur kan zijn.

Heb je daarom al eens aan adverteren op het openbaar vervoer gedacht om jouw offline marketingplan op een budgetvriendelijke manier naar een hoger niveau te tillen?

Meer over adverteren op bus en tram

Waarom adverteren op openbaar vervoer aantrekkelijk is?

Adverteren op openbaar vervoer biedt verschillende voordelen voor adverteerders die hun merk willen promoten. Het heeft een groot bereik en spreekt een groot aantal mensen, waaronder ook potentiële klanten die misschien niet actief op zoek zijn naar jouw product of dienst, aan.

Target

Geografische targeting

Campagnes kunnen erg lokaal gericht worden op specifieke doelgroepen of regio's. Hierdoor is jouw boodschap vooral zichtbaar bij mensen die in de buurt van jouw bedrijf wonen of werken.

Icoon blootstelling

Langdurige blootstelling

Reclame op bus en tram blijft langdurig zichtbaar en is constant in beweging. Hierdoor wordt jouw boodschap meerdere keren gezien en zal die een blijvende indruk maken op het publiek.

Icoon attentie

Hoge attentiewaarde

De formaten zijn groot en opvallend, ze trekken de aandacht. Bovendien hebben mensen vaak niets te doen tijdens hun reis met bus of tram, waardoor ze meer tijd hebben om advertenties te bekijken.

Full wrap Gent Efteling

Offline zichtbaarheid voor sprookjespark Efteling

Ontdek hoe Efteling inzette op verwondering in het straatbeeld door offline te adverteren. Met trams aan de kust en in de grootste steden van Vlaanderen kropen ze in het hoofd en hart van potentiële bezoekers.

Deze out-of-home campagne trok een breed publiek aan en verwonderde groot en klein.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.