Adverteren op bus en tram via Lijncom

Download onze gratis infobrochure met tal van praktische tips en opmerkelijke campagnefoto’s!

Jouw marketingcampagne binnenkort regionaal of over heel Vlaanderen te zien op de trams en bussen van De Lijn? De 4.400 bussen en trams van De Lijn zijn meer dan een openbaarvervoersnetwerk, het is een compleet reclamenetwerk waar niemand naast kan kijken én dat een ongeëvenaard bereik heeft! Ontdek alle mogelijke formaten en nog veel meer in deze infobrochure.

Bekijk gratis infobrochure
Vragen? Contacteer ons
Bus Full wrap Umicore Header 17

Umicore zet in op betrokkenheid van nieuwe werknemers

Umicore ontving in 2022 voor de zeventiende keer opeenvolgend de Top Employer-certificering in België. Voor een wereldspeler in een competitieve sector waar...

Lees meer
Tram full wrap Efteling

Efteling brengt de Wereld vol Wonderen dichter bij huis

Sprookjesboom, Holle Bolle Gijs, Baron 1898 en zoveel andere geweldige Efteling iconen zoefden afgelopen zomer voorbij op de tram in Gent, Antwerpen en aan...

Lees meer
mockup configurator

Adverteren op bus, tram of digitale schermen? Da’s opvallend onderweg zijn!

Hoe adverteer jij in jouw regio succesvol op het openbaar vervoer? Ontdek het met onze configurator. In vier stappen berekent die hoe jouw campagne eruitziet. En je ontvangt meteen een richtprijs én je plan van aanpak.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.