Camille Full wrap 16

Camille zorgt voor vuurwerk met indrukwekkende tramcampagne!

Voor de introductie van Camille's nieuwe shows lanceerde Gazet van Antwerpen een opmerkelijke tramcampagne, bekroond met een exclusief live optreden in de tram zelf. Deze campagne illustreert uitstekend de impact van out-of-home reclame, van drukke winkelstraten tot serene stadspleinen, overal werd Camille's aanwezigheid gevoeld dankzij de volledig roze omhulde tram.

Campagneplan:

  • Ingezette voertuigen: 1 full wrap tram, 10 wobblers, 10 window stickers en 5 floor stickers
  • Regio: Antwerpen
  • Duur campagne: 4 weken
  • Bruto tariefwaarde: € 21.448,50
Stel jouw eigen campagne samen
Camille Full wrap 3

Camille verovert de tram

Het hoogtepunt van de campagne was ongetwijfeld het verrassingsoptreden van Camille aan boord van de tram. Passagiers werden getrakteerd op een exclusief miniconcert van deze bekroonde artiest. De tram transformeerde in een live podium, waardoor passagiers een muzikale reis door Camille’s hits beleefden, vol enthousiasme en opwinding.

Deze campagne promootte niet alleen de optredens van Camille, maar bood ook de kans om de laatste tickets te winnen via een wedstrijd georganiseerd door Gazet van Antwerpen. Dit gaf fans de unieke mogelijkheid om in extremis toch nog te kunnen genieten van Camille's muzikale avontuur.

Camille's roze tram: Een betoverende verrassing voor fans!

De magie van krachtige formaten

Camille's campagne bewees dat een creatieve benadering van reclameformaten, zoals een full wrap, wobblers en raamstickers, aangevuld met een rode loper-effect op de vloer, een krachtig succes kan opleveren. Dit initiatief heeft niet alleen muziekliefhebbers samengebracht, maar het veranderde ook de manier waarop Antwerpen naar buitenreclame kijkt.

Wilt je ook impact maken met een out-of-home campagne die de tongen losmaakt? Neem dan snel contact met ons op!

Contacteer ons
  • Camille Wobbler 9
  • Camille Window sticker 7
Camille Full wrap 44
Offerte-Lijncom

Nieuwsgierig hoeveel jouw campagne zou kosten?

We werken een vrijblijvende offerte voor je uit. Neem contact op via het formulier en wij maken er werk van!

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.