Metro icoon website
Transformeer een metrostation in Antwerpen volledig in de kleuren van jouw merk of campagne. Maak van het ondergrondsstation jouw canvas en laat je creativiteit de vrije loop. Wij bieden de ruimte, de aandacht en het publiek; jij levert de boodschap die blijft hangen.

Zet in op een meeslepende beleving

Een metro takeover kun je moeiteloos uitbreiden naar onze andere formaten.

Breng die merkmagie tot leven op de flitsende digitale schermen in de grootste metrostations van Antwerpen! Of laat je campagne bovengronds shinen met een tram die de hele stad inpakt in jouw stijl.

Laat je creativiteit de vrije loop en geef je merk een feestelijke boost!

Wil je dit toevoegen aan je metro takeover?

Tarieven

Metrostation Aantal weken Totaalprijs*
Meir 4 weken vanaf € 75.000

*Dit een simulatie waarbij de totaalprijs onder voorbehoud van de beschikbaarheid is. Prijzen zijn inclusief mediaprijs, productiekost, kleefkost en taks, exclusief BTW.

Stadsplan Antwerpen posters

Zin in een metro takeover op een andere coole plek?

Laat ons weten welk station jouw voorkeur heeft! We staan te popelen om samen met jou te brainstormen en jouw campagne om te toveren tot iets buitengewoons. De mogelijkheden zijn eindeloos, om jouw merk de show te laten stelen!

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.