Configurator: stap 1

Selecteer hier de gewenste gemeenten / steden/ regio

Selecteer gemeente
Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
Limburg
Antwerpen

Kies op de kaart hiernaast de overkoepelende regio(s) of selecteer de gewenste steden of gemeenten waarin je graag wil adverteren.

Wil je graag heel lokaal in één bepaalde stad of regio adverteren? Liever adverteren in een gehele provincie? Of toch in meerdere provincies tegelijk? Hét kan allemaal!

Kies op de kaart hiernaast de overkoepelende regio(s) waarin je graag wil adverteren.

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Deze gegevens gebruiken we dan ook alleen maar om je een inschatting te geven van de prijs.

Jouw persoonsgegevens worden daarnaast enkel door Lijncom verwerkt voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van jouw simulatie/configuratie en voor direct marketing (bijvoorbeeld om je nieuwe producten of diensten aan te bieden) op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen.

Indien je liever niet wil dat wij jouw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op info@lijncom.be. Via dit adres kan je ook altijd vragen welke gegevens wij over jou verwerken, ze verbeteren, laten wissen of vragen om ze over te dragen. Als je het niet eens bent met de manier waarop wij jouw gegevens verwerken, kan je je steeds wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel).

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.