Mode troef in Antwerpen - kopie

Mode troef in Antwerpen! Het is een bruisende hotspot voor liefhebbers van stijlvolle designeroutfits.
Tram Full wrap Calzedonia

En het is de thuisstad van:

  • de Modeacademie
  • de Zes van Antwerpen, een groep bekende Belgische modeontwerpers die in de jaren tachtig afstudeerden aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen. Dirk Bikkembergs, Ann Demeulemeester, Walter Van Beirendonck, Dries Van Noten, Dirk Van Saene en Marina Yee werden alle zes internationale successen.
IMG 6242
  • de vele flagshipstores waaronder die van Dries Van Noten, Ann De Meulemeester, A.F. Vandervorst, Christian Wijnants, Cos en Essentiel
  • modieuze shoppingplekken: op de Meir vind je tal van internationale winkelketens. De winkelstraat lokt maandelijks ongeveer 1 miljoen unieke passanten. De trendy buurt in en rond de Schuttershofstraat is de place to be voor high-endmerken als Hermès, Jimmy Choo, Louis Vuitton, Chanel en Delvaux.
IMG 6242
  • grensverleggende conceptstores zoals The Recollection, Your, Moose in the City, Stay en Atelier Solarshop. Ze maken al jaren deel uit van de Antwerpse scene en veroveren niet alleen het hart van fashionista’s, maar ook dat van designliefhebbers en boekenwurmen, foodies en hipsters tout court.

Votre navigateur ne remplit pas les conditions minimales requises pour afficher ce site web. Les navigateurs ci-dessous sont compatibles. Si vous ne disposez pas de l'un de ces navigateurs, cliquez sur l'icône pour télécharger le navigateur souhaité.