Hoeveel kost een HR-campagne bij Lijncom?

Ontdek hoe je met jouw budget straffe resultaten kan halen.
LVA 1515812 f1677599312

Ontdek hoe je met jouw budget straffe resultaten kan halen

Als HR-verantwoordelijke vertellen we u zeker niets nieuws door te stellen dat het vinden van geschikt personeel kan een uitdagend en kostelijk proces van lange adem kan zijn... Maar als mensen niet naar je vacature komen, brengt Lijncom jouw vacature naar de mensen.
Wij helpen jou graag verder bij het bepalen van het budget van jouw ideale wervingscampagne. Ontdek hier hoe je het maximale uit jouw recruteringsbudget kunt halen en succesvol personeel kunt vinden.

Ontdek hoe je met jouw budget straffe resultaten kan halen

Bij Lijncom begrijpen we dat elk bedrijf anders is en dat er geen 'one-size-fits-all' oplossing is als het gaat om wervingscampagnes. Daarom bieden we een breed scala aan opties waaruit je als klant kunt kiezen, afhankelijk van jouw specifieke behoeften en budget. Hier zijn enkele voorbeelden van zaken die van invloed kunnen zijn op de prijs van jouw recruitment campagne:

  1. Regio: De regio waarin je wilt adverteren kan van invloed zijn op de kosten van jouw wervingscampagne. Afhankelijk van het bereik dat je wilt voor jouw HR-campagne (bv. heel Vlaanderen of enkel in en rond jouw bedrijf) zullen de kosten variëren.
  2. Type voertuig: Je kunt kiezen uit verschillende soorten voertuigen voor jouw HR-campagne, zoals bussen, trams, ... . Het type voertuig heeft invloed op de zichtbaarheid van jouw recruiment campagne (bv. bussen in het verkeer of tram's in de statdcentra) en dus ook op de kosten.
  3. Advertentieformaat: Niet elk advertentieformaat heeft hetzelfde doel en creëert dezelfde impact. Zo zijn grote en opvallende advertentieformaten uiteraard meer impactvol maar impliceren ook hogere kosten. (bvb. Een volledig bestickerde tram of bus of een kleiner advertentieformaat op de zijkant van de bus)
  4. Aantal voertuigen: Het aantal voertuigen waarop je wilt adverteren, heeft ook een invloed op de kosten van jouw HR-campagne. Hoe meer voertuigen je wilt gebruiken, hoe hoger de kosten zullen zijn.
  5. Duur van de campagne: De duur van jouw HR-campagne kan variëren van 2 weken tot enkele maanden. Hoe langer je wilt adverteren, hoe hoger de kosten voor jouw recruiment campagne kunnen oplopen.

Met deze opties kun je jouw recruitment campagne op maat maken en de ideale parameters bepalen voor jouw specifieke recruitment campagne, het bereiken van jouw doelgroep en jouw budget. Onze accountmanagers staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het creëren van een effectieve campagne die past binnen jouw budget en doelstellingen.

Configureer zelf jouw ideale campagne
Of neem contact met onze account managers

Eerlijke en transparante tarieven jouw recruitment campagne!

Lijncom hecht veel waarde aan betrouwbaarheid en transparantie. Daarom maken wij gebruik van transparante tarieven, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Bij het adverteren van een recruitment campagne, oftewel een wervingscampagne om nieuw personeel te zoeken, hanteren wij een totaalprijs die gebaseerd is op drie elementen.

  1. Huur- of mediaprijs wordt bepaald door het formaat, het aantal voertuigen waarop de HR-advertenties worden geplaatst en de duurtijd van jouw recruitementcampagne.
  2. Productie- en kleefkosten zijn vaste tarieven waarbij wij jouw aangeleverd ontwerp met zorg drukken en kleven op de voertuigen.
  3. Taksen zijn overheidsbelastingen die worden doorgerekend wanneer de advertentieformaten groter zijn dan 1m2.

Als je op zoek bent naar nieuw personeel en vacatures wilt adverteren, kun je dus bij Lijncom rekenen op duidelijke en eerlijke tarieven.
Door gebruik te maken van deze transparante tarieven weet je als klant dus altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Configureer meteen jouw HR-campagne
Offerte

Curieux de savoir combien pourrait coûter votre campagne ?

Nous vous rédigeons une offre personnalisée et sans engagement. Contactez-nous via le formulaire et nous nous mettons aussitôt au travail !

Votre navigateur ne remplit pas les conditions minimales requises pour afficher ce site web. Les navigateurs ci-dessous sont compatibles. Si vous ne disposez pas de l'un de ces navigateurs, cliquez sur l'icône pour télécharger le navigateur souhaité.